Stekkerblog welkom

Stekkerblog

Hier vind u stekkernieuws & natuur artikeltjes!

Beste Stekkertjes, Stekkers en ouders,

 

Helaas zit de zomervakantie er al weer op. Maar niet getreurd, dit betekent namelijk dat er nieuwe activiteiten van de Stekker(tje)s aankomen! We beginnen dit werkjaar op 28 september met ‘the Big Jump’ voor de Stekkertjes en op 5 oktober met de afvaart van de Lesse voor de Stekkers, schrijf deze data dus al zeker in de agenda van mama en papa! Verder hebben we nog tal van leuke activiteiten voor jullie in petto, kijk snel op onze site voor het activiteitenboekje! (www.stekkers.be)

 

De dia-avond staat dit jaar ook weer op het programma, meerbepaald op zaterdag 11 oktober, een evenement waar wij al maanden naar uitkijken, en we zijn hoogstwaarschijnlijk niet de enigen. Het is een gezellige avond waarbij we allemaal samen eten en naar foto’s van het voorbije werkjaar en het fantastische kamp kijken.

 

Begin september kunnen onze vaste leden zich bovendien verwachten aan een bezoekje van de leiding. We komen de activiteitenboekjes bij jullie thuis leveren en we schrijven jullie (hopelijk) weer in voor het nieuwe werkjaar.

 

We hopen jullie zo veel mogelijk te zien op de activiteiten, tot dan!

 

Indien er nog vragen zijn, aarzel niet om ons te contacteren (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

 

Met vriendelijke groeten,

 

De leiding